Partners

Samenwerken met partners die ieder hun eigen expertise hebben, geeft een enorme verrijking. Hieronder vind je partners waar ik graag mee werk en die ik van harte kan aanbevelen.

(klik op de logo’s als je meer informatie wilt).

Volatile Aromatherapie

Volatile is een van de bekendste leveranciers van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën in de Benelux en heeft meer dan 120 verschillende soorten in haar assortiment, met elk een heel eigen werking op lichaam én geest. Volatile heeft in haar assortiment essentiële oliën in de puurste vorm, maar levert ook mengsels en verzorgingsproducten voor specifieke toepassingen.


GROENlijf, natuurdrogisterij & meer

Als ik in mijn adviezen kruiden, kruidenthee of etherische oliën verwerk, verwijs ik graag naar een winkel waar je goed terecht kunt en waar ik zeker van ben. Bij GROENlijf in Roermond staat een groot assortiment hoogstaande natuurlijke producten. Dat is precies de kwaliteit die ik van harte kan aanbevelen.


 Banner 250x250

Moesie de MoestuinCoach

Vertellen wat volwaardige voeding is, hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling en het leervermogen van kinderen en dat het merendeel van de voeding plantaardig zou moeten zijn is één ding. Zelf je groente verbouwen, zodat je altijd de beschikking hebt over biologische groente, is nog iets anders. Iedereen kan het in principe en er is maar een vierkante meter grondoppervlak, een lege muur of wat ruimte in de vensterbank nodig om een begin te maken met een minimoestuin.
Bij de MoestuinCoach kun je terecht voor zaad, advies en wekelijkse ondersteuning per mail. Zeer geschikt voor scholen!


logo HARTverwarmendWijs

HARTverwarmendWijs Limburg

HartverwarmendWijs Limburg biedt een platform voor iedereen in het onderwijs die op wil komen voor de werkelijke behoeftes van kinderen. De activiteiten richten zich op leerkrachten en ouders, zodat zij weer vanuit hun passie en liefde met kinderen samen kunnen werken aan hun ontwikkeling. In dat kader worden inspirerende workshops, lezingen, discussie-avonden, onderwijsopstellingen en activiteiten aangeboden. Kennis en ervaringen worden gedeeld om elkaar te inspireren, met als doel: aandacht voor de individuele ontwikkeling van ieder kind op eigen wijze en in eigen tempo.


Succesboeken

Een webwinkel met boeken ‘waar je beter van wordt’. Een enorm assortiment aan boeken op het gebied van gezondheid, helder gerangschikt in een aantal categorieën. Kijk eens naar de subcategorieën van ‘Gezondheid’ met onder andere de rubrieken: Kruiden, Sappen, Voeding en Gezond koken.