Privacybeleid

Herborika, opgericht door Rika Verhoef, is gevestigd in Roermond, (Arendhorst 31, 6043RR). Rika Verhoef is verantwoordelijk voor de verwerking en beveiliging van persoonsgegevens zoals weergegeven in het privacybeleid.

Contactgegevens

Website: http://www.herborika.nl
Adres: Arendhorst 31, 6043RR Roermond
Telefoon: +31 0650516261
e-mailadres: info@herborika.nl

Verwerking persoonsgegevens

Herborika verwerkt de volgende persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
– E-mailadres
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:
– Berichtgeving via e-mail over nieuw geplaatste artikelen als je je daarvoor hebt aangemeld. Je kunt je te allen tijde afmelden voor de berichtgeving over nieuw geplaatste artikelen, waarmee dan je e-mailadres verwijderd wordt.
– Gebruikersstatistieken van de website via Jetpack, om daarmee de website te verbeteren en het aanbod af te stemmen op het gebruik.

Jouw gegevens worden absoluut niet aan derden verkocht.  Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van Herborika, wordt een bewerkersovereenkomst gesloten, om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Herborika blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Herborika gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De gebruikte cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en voor jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan op basis hiervan onze website geoptimaliseerd worden.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Je krijgt een waarschuwing van het gebruik van cookies wanneer je de website opent. Deze waarschuwing kun je wegklikken, waarmee je akkoord gaat met deze privacyverklaring.

Beveiliging persoonsgegevens

Herborika neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@herborika.nl.

Je hebt uiteraard de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons